« terug naar vorige pagina

Mijngezondheid.net: uw eigen zorgdossier thuis

Om u nog beter van dienst te zijn is het per oktober 2014 mogelijk om via internet uw gezondheidszaken met uw huisarts gemakkelijk en snel te regelen. Via het portaal MijnGezondheid.net kunt u een afspraak maken met uw huisarts, een e-consult aanvragen bij uw huisarts en een deel van uw dossier inzien. Ook vindt u op MijnGezondheid.net betrouwbare informatie over uw aandoeningen en over de medicijnen die u gebruikt. U kunt uw eigen reisdocument samenstellen. Op dit moment kunt u online zaken regelen met uw huisarts en de assistentes.

Klik hier om u aan te melden

Wie kan er gebruik maken van MijnGezondheid.net?

Als u ouder bent dan 16 jaar en als patiënt bent ingeschreven in Huisartsencentrum Echtenerbrug dan kunt u gebruik maken van MijnGezondheid.net. Als ouder kunt u uw kinderen tot 16 jaar aanmelden.

Is MijnGezondheid.net veilig?

MijnGezondheid.net maakt gebruik van een besloten en beveiligd netwerk op internet. Om in te loggen heeft u een DigiD met sms-verificatie en een mobiele telefoon nodig. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op http://www.digid.nl en folder.

Inloggen MijnGezondheid.net

Als u zich heeft aangemeld dan krijgt u bericht van de huisartsenpraktijk en kunt u via onderstaande link inloggen op www.MijnGezondheid.net