Nieuws

  • Per heden gaan wij werken met de SMS-service. Als u een afspraak heeft bij een van de huisartsen dan krijgt u één dag van tevoren een SMS-herinnering. In deze SMS staat uw afspraak, onder vermelding van datum en tijd. Heeft u een afspraak bij een van onze praktijkondersteuners (somatiek/GGZ), dan krijgt u twee dagen van tevoren een afspraakherinnering per SMS. 

    Voor u als patiënt heel handig om een herinnering te krijgen en voor ons als praktijk hopen we hiermee het aantal afspraken dat per abuis vergeten wordt te verminderen. 

    Het is voor ons als praktijk belangrijk dat we op de hoogte zijn van uw 06-nummer. Is dit nummer veranderd, hebben wij uw nummer niet of twijfelt u of deze goed in ons systeem staat? Dan kunt u dit doorgeven aan de assistente. Zij zorgt er voor dat uw nummer goed in het systeem komt te staan. Wij zullen jongeren boven de 16 jaar zelf SMS’en, voor zover het nummer bij ons bekend is.

    Wanneer u geen prijs stelt op deze SMS-herinnering, dan kunt u dit bij de assistente kenbaar maken. De SMS-service wordt dan in uw dossier geblokkeerd en u zult in de toekomst geen herinneringen per SMS meer ontvangen.

  • Mijn naam is Youri Poelemeijer en ben in 2015 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. In de daaropvolgende jaren ben ik werkzaam geweest als arts-assistent chirurgie in de regio Den Haag, Leiden en Groningen. In 2021 heb ik de keuze gemaakt om te starten met de opleiding huisartsgeneeskunde aan het UMCG Groningen.

    Inmiddels ben ik begonnen met mijn laatste opleidingsjaar tot huisarts en ben ik tot september 2023 verbonden aan de huisartsenpraktijk in Echtenerbrug. Daarnaast ben ik in 2020 gepromoveerd binnen de bariatrische chirurgie en ben ik voorzitter van de landelijke arts-assistenten vereniging voor huisartsen in opleiding (LOVAH).